Descriere
Baza Assoluta Frutta 50, de la Giuso, reprezintă o adevărată revoluție în lumea gelateriei artizanale. O bază care depășește caracterul natural al ingredientelor în căutarea adevăratei esențe a unui sorbet de fructe. Baza Assoluta Frutta 50 se potriveste perfect cu filosofia Clean Label; sau dorința de a avea etichete scurte, curate și mai presus de toate transparente. Baza Assoluta Frutta 50 este făcută cu numai 5 ingrediente esențiale și în absența totală a aditivilor. Baza Assoluta Frutta 50 vă permite să obțineți un sorbet absolut autentic și „curat”, cu aromă neutră, cu o buna structură, cu opacitate excelentă, extrem de stabil la conservare. Totul fără nici o complicație în procesul de producție.
Baza Assoluta Frutta 50 contine: Proteina din lapte, care da căldură și structură; Fibre vegetale, care absorb apa si stabilizeaza structura; Fructoza, zahăr natural din fructe, acționează ca un anticongelant; Suc de lămâie deshidratat, agent acidifiant natural; Proteine vegetale (soia), care dau cremozitate structurii; Maltodextrina (un carbohidrat complex de înaltă calitate provenit din amidon de porumb), care absoarbe apa si confera structura.
Se amesteca doar cu apa la rece sau in programe de pasteurizare joasa (65º C)
Cod: C00CZ200
Tipul ambalajului: punga de 2 kg.
Numar de pachete pe cutie: 6
Dozaj: 35 g / kg sau 50 g / litru de apa
Produs in Italia de catre Giuso Giudo Spa
Recenzii
Nu există recenzii până acum.